onsdag 30 maj 2012

Vem f-n är Zlatan???

Hon vann! Loreen tog hem hela grejen! Sverige vann Eurovision Song Contest! Det är stort, det är det ingen tvekan om. Hur stort? Alla firar. Välkomstfirande när hon landade på flygplatsen. Rubriker på alla förstasidor. Rubriker som "Zlatan gratulerar Loreen". Vad har Zlatan med det här att göra? Han har inget med musik att göra, inte det minsta kunnig inom området. Snälla Aftonbladet, hur tänker ni? Är det största i det här läget, det som förtjänar den fetaste rubriken på hemsidan, det faktum att en fotbollsspelare säger "Grattis".
Det kom en ännu mer slående rubrik någon dag senare. Zlatan hade gjort det igen. Något enastående. Han hade, håll i er nu, landat i Sverige! Det har jag faktiskt lyckats med själv ett antal gånger. Aftonbladet missar dock att göra det till förstasidestoff när det är mig det handlar om.
Zlatan är en människa som verkar ha hyfsad motorik i fotlederna och tillräcklig intelligens för att kunna samarbeta med tio andra människor. Han är ingen gud. Sluta göra honom till det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar