fredag 20 januari 2012

Lösningen på alla problem! Nästan.

Shit vad nervös jag har varit i veckan. Det började med en visning förra torsdagen. Sedan ansökan om lånelöfte på fredagen. En visning till på söndagen. Anmälan om att intresse fanns på måndagen. Budgivningen startade på tisdagen. När det pausades på kvällen hade vi ledande bud. På onsdagen kom fler bud. När det pausades hade vi återigen ledande bud. På torsdag morgon drog en av de andra budgivarna sig ur. Runt lunch var det klart. Vi har köpt en lägenhet!
Visst har det varit trevligt att bo centralt de senaste åren, men lägenheten är risig. Och vi är inte två längre, vi är tre. Jag vill inte att Adrian ska växa upp mellan kyrkogården, tatueraren och Faktum-redaktionen. Ganska enkelt.
Vi ska tillbaka till Jeremys rötter, till östra delarna av stan. Hållplatsen heter Stabbetorget, busslinjen har numret 17. Lägenheten är på 74m2 och har fyra rum och ett kök. Adrian ska få ett eget rum. Vi får också det där efterlängtade biblioteket. (De flesta skulle kalla det ett litet arbetrum, men om man tar ut skrivbordet och ställer in en läsfåtölj så kan man med lite god vilja och en kopp te kalla det för bibliotek. Eller?) Det tar max fem minuter att gå till lekplatsen. Inom en kvart är man vid badplatsen vid Härlanda tjärn. Här vill vi att Adrian ska växa upp. Det blir bra det här. Om sex veckor flyttar vi. Och det ska bli sååååååå skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar